Utbildning

Välkommen på Saia-utbildning.

Utbildningen genomförs med den senaste, officiella versionen av programmeringsverktyget PG5.
Licens, ny alternativt uppgradering till senaste version, ingår i kursavgiften.

Utbildningen sker normalt på något av våra kontor i Stockholm (Sollentuna), Göteborg (Billdal) och Trelleborg.
Kostnaden per person är 3500kr/dag.
Om flera personer från samma företag (en och samma faktura) deltar erhålls rabatt fr.o.m. person nummer två som då betalar 1000kr/dag/person.

Max. antal deltagare är sex stycken. Det finns ingen nedre gräns för antal deltagare.

Vid utbildning på annan ort gäller annan prissättning och andra villkor.

Alla deltagare tar med egen dator.
Obs! Se till att ni är administratör på datorn och har behörighet att installera program,
byta IP-adress etc.

Standardkursen, PG5, är tre dagar.
Kursinnehåll:

• Installation och inställningar.
  • Övergripande genomgång av SAIA:s PLC:er.
  • Hur fungerar Saia? Programuppbyggnad etc.
  • Programmering i grafisk editor, Fupla.
  • Programmering webbapplikation.
  • Programmering kommunikation, S-Bus.
  • Namngivning och adressering av variabler.
  • Programbackup och återlagring.
  • Vad gör man vid programförändring av äldre anläggning?

Självklart kan man ge önskemål om kursinnehåll för t.ex. specifik funktion, slutanvändare, driftpersonal, kommunikation, äldre PG5-version etc.
Vi lämnar gärna förslag på skräddarsydda utbildningar.

Kontaktpersoner:
Göteborg, Joakim Bergholtz, 08-594 118 47, joakim.bergholtz@mwa.se
Trelleborg, Magnus Brynhagen, 08-594 118 49, magnus.brynhagen@mwa.se
Stockholm & övriga orter, Lars Halvarsson, 08-594 118 32, lars.halvarsson@mwa.se

Våra utbildningsdagar hösten 2017
Kursdatum och innehåll kan komma att ändras.