Support

Supportens tips

Här nedan kan du läsa några Tips från Supporten.
Tveka inte att kontakta oss vid frågor eller funderingar.

support@mwa.se / 08-594 118 40

• ”Cannot find predefined channels” när man öppnar PG5 1.4 Online Settings
Om man får felet cannot find predefined channels när man öppnar PG5 1.4 Online Settings så kan det hjälpa att köra PG5 1.4 som admin.
  • Hjälpfilen i PG5 1.4 till Windows 10
Om man inte kan öppna PG5 1.4-hjälpen i Windows 10 så kan man lösa det genom att ladda ner den bifogade filen och följa de inkluderade instruktionerna.

Hjälpfiler
  • Saknar FBoxar för PCD1.G2x00 och PCD1.B5000
Om man saknar eller har kryss för vissa Eline-FBoxar så kan det bero på att man inte har uppdaterat Eline-biblioteket. Uppdatering av Eline-biblioteket gör man via Update managern.
  • “Your browser doesn't support HTML5”
Om man använder sig av HTML5 i webben och får ovanstående felmeddelande så kan det bero på att HTML5 Runtime inte är ibockat i webbeditorns projektinställningar för att ladda ned.

• Fönster i Fuplan har försvunnit för PG5 2.1 eller senare versioner
Om fönster försvinner i PG5 så beror kan de ha hamnat utanför skärmen. Det kan inträffa när PG5 kraschar. Då kan man återställa fönsterpositionerna. För att göra det så får man gå in under PG5 Project Manager/Tools/Reset Windows layouts och bockar i de fönster som har försvunnit.

• Problem vid statisk adressering av arrayer i PG5 2.3
Tyvärr finns det en bugg i den nyaste versionen av PG5 2.3. Läs mer om buggen och hur man kommer förbi den nedan.

Adresseringsbugg...​​​​​​​